Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (4.15 secunde)
In fata lui Adrian Nastase, liderul partidului, sefii filialelor locale au lasat orgoliile si interesele personale sa incalce disciplina de partid.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD.
Membrii fostului Cabinet Nastase s-au reunit luni seara pentru a sarbatori semnarea Tratatului de integrare a Romaniei in UE.
Ramasi fara Adrian Nastase la carma (in agenda caruia figura intalnirea cu o delegatie pakistaneza) si parasiti de alesii PSD-isti (care au refuzat sa mai ramana in plen dupa ora 12.30 pe motiv ca "timpul sedintei a expirat”), deputatii coalitiei aflate la putere au reusit sa voteze ordonanta pe articole, in forma propusa de Guvern.
Adrian Nastase.
Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, a facut referiri extrem de acide mai ales la adresa “regimului Basescu“, sustinand ca seful statului este principalul responsabil de tot ceea ce se intampla in tara. ... “Regimul Basescu a impus criza politica drept normalitate“, a aratat Nastase.
Nemultumit de atitudinea politica egoista a lui Mircea Geoana, presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, crede ca la o viitoare sedinta a conducerii partidului vor trebui clarificate „anumite aspecte“, deoarece nimeni nu poate realiza singur toate obiectivele partidului.
red.), dl Adrian Nastase va lua act de aceasta solicitare regulamentara si constitutionala“, a declarat pentru Mediafax Eugen Nicolaescu.
Presedintele PSD Mircea Geoana si presedintele executiv Adrian Nastase sunt multumiti, cel putin de ochii lumii, de colaborarea lor la comanda social-democratilor. ... „Admir efortul pe care il face Mircea Geoana, ca presedinte al partidului, de a prelua din mers o masinarie care este foarte complicata“, a spus Nastase.
Deputatul liberal Ioan Ghise a amenintat ieri, in plenul Camerei, ca va intra in greva japoneza daca presedintele acestei institutii, Adrian Nastase, nu va face toate demersurile pentru punerea urgenta in functiune a sistemului electronic de vot.
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca tine de evidenta faptul ca se pregateste o anumita schimbare in conducerea Ministerului Justitiei, luandu-se in calcul, potrivit informatiilor sale, numirea Monicai Macovei ca procuror general si a lui Emil Boc ca ministru.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a obtinut ieri aprobarea conducerei Camerei pentru a nu putea fi judecat de Parchetul General pentru abuz in serviciu ca urmare a unei sesizari a liberalilor.
Conducerea Camerei Deputatilor a hotarat in sedinta de ieri a Biroului Permanent, cu sase voturi "pentru" si patru "impotriva", retrimiterea cererii de perchezitie a imobilelor din Zambaccian si Cornu ale lui Adrian Nastase (foto) ministrului Justitiei, Monica Macovei.
Chiar foarte multe cadouri, daca te mai si cheama Adrian Nastase. ... Din cele 42 de cadouri facute deputatilor romani anul trecut, 27 au incaput pe mana lui Nastase.
Adrian Nastase are tot mai multi contestatari in partid din cauza problemelor sale cu justitia.
Mult trambitata plecare a lui Adrian Nastase din functiile de conducere pe care le detinea il are ca principal castigator pe nemuritorul social- democrat Ion Iliescu.
Dupa cum anticipam si in numerele anterioare, tensiunile din PSD nu numai ca nu s-au stins odata cu demisiile lui Adrian Nastase, dar s-au amplificat intr-o maniera de-a dreptul incredibila. ... "Nastase si gasca lui sunt expresia de cumetrie dintre politica si matusa Tamara.
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
"Nastase e baiat destept, are forta sa se redreseze" Pe de alta parte, cum-necum, Iliescu si Geoana au reusit sa stopeze hemoragia parlamentarilor PSD, astfel incat, ieri numai doi deputati, Eugen Bejinariu si Zamfir Dumitrescu, si-au dat demisia din partid.
google-analytics.com